Håvard Nordtveit ble matchvinner da Norge slo Aserbajdsjan i EM-kvalifiseringen sist søndag.

Lørdag ble det ny scoring på Nordtveit da han ga Borussia Mönchengladbach 1-0 etter fem minutter hjemme mot Eintracht Frankfurt.

Det holdt seg til pause, men gjestene snudde til 1-2 etter scoringer av Marc Stendera (53 minutter) og Alexander Meier (56). Takashi Inui la på til 3-1 kvarteret før slutt. Like etter ble Nordtveit byttet ut.

Tarik-tap mot Bayern

Dette var Mönchengladbachs andre tap på 12 kamper i Bundesliga denne sesongen. Laget ligger på 3. plass, og det er 10 poeng opp til lederlaget Bayern München som står med imponerende 9 seirer og tre uavgjort.

Lørdag var det Hoffenheim med Tarik Elyounoussi fra start som fikk unngjelde. Bayern vant 4-0 etter mål av Mario Götze og Robert Lewandowski før pause.

Arjen Robben og Sebastian Rode scoret målene i 2. omgang.

Målshow på nivå to

Tidligere på dagen scoret Håvard Nielsen to mål og Mushaga Bakenga ett for Eintracht Braunschweig da Frankfurt ble slått 3-0 på bortebane i 2. Bundesliga.

Også lagets tredje nordmann, venstreback Vegar Eggen Hedenstad, var høyst delaktig i seieren. Han noterte seg for målgivende pasning på begge Nielsens scoringer.

Braunschweig klatret med seieren til 5.-plass på tabellen i tysk 2. Bundesliga.