Lørdag ble en god dag for Bale og Real Madrid. Scoringer av Angel di Maria og Cristiano Ronaldo ga klubben 2-0 og tre poeng mot Málaga. I tillegg var Bale frisk nok til å spille det siste kvarteret.

Forrige uke meldte den spanske avisen Marca at Bale må opereres på grunn av en skiveutglidning i ryggen. Klubben var raskt ute med å avvise påstandene, og Bale sier også at skaden ikke var alvorlig.

— Det var bare en liten strekk i låret. Det kommer nok av at jeg ikke har spilt så mye og at jeg fikk en begrenset sesongoppkjøring. Alt ble fryktelig overdrevet. Det var en liten skade, og nå er jeg klar for å spille igjen, sier 24-åringen ifølge AS.

Barca til helgen

Ronaldo trygget lørdagens seier med et straffemål helt mot slutten. Det var Bale som ble felt da Real fikk straffen.

Seieren gjorde at Real tok innpå to poeng på Barcelona, som kun klarte uavgjort mot Osasuna. Hovedstadsklubben ligger bare tre poeng bak katalanerne før kommende helgs El Clásico på Camp Nou i Barcelona.

Bale sier det kommer til å ta tid før han finner seg til rette i Real Madrid.

— Jeg må ta ett steg av gangen. Alt handler om å bygge meg opp, mener han.

Da Bale ble satt innpå mot Málaga måtte han bekle høyrekanten. Bale har stort sett spilt venstrekant eller i en sentral rolle bak spissen fra tiden i Tottenham. Waliseren bryr seg ikke om hvor han spiller.

— Jeg liker å spille overalt. I midten, høyre eller venstre. Det var bare fint å være tilbake på banen, få tre poeng og holde sesongen i gang, sa Bale lørdag.

Italiensk besøk

Onsdag er det duket for en skikkelig storkamp i Madrid. Da kommer italienske Juventus på besøk i Champions League.

Real Madrid har fått en perfekt start på turneringen. Først slo de tyrkiske Galatasaray hele 6-1 på bortebane, før Ståle Solbakkens FC København fikk kjørt seg (0-4-tap) på Santiago Bernabéu.

Juventus har på sin side startet svakt med uavgjort mot de samme lagene.

(©NTB)