ESBJERG-SALZBURG 1-2

Etter seier i første kamp fikk Esbjerg slengt virkeligheten i fjeset da det ble tap 1-2 for Salzburg i torsdagens gruppespillkamp i europaligaen.

Alan scoret begge målene for Salzburg, mens Pape Pate Diouf reduserte ett minutt før full tid. Valon Berisha spilte hele kampen for østerrikerne. Håvard Nielsen var ikke i troppen til Salzburg.

Magnus Lekven ble byttet ut i det 83. minuttet. Da hadde han rukket å pådra seg et gult kort. Mushaga Bakenga spilte hele kampen for Esbjerg, men kom ikke på scoringslisten.

I den andre kampen i gruppe C ble det 1-1 mellom Elfsborg og Standard Liege. Victor Claesson ga svenskene ledelsen etter 23 minutter, men belgierne utlignet ved Mujangi Bia i det 63. minutt. Joachim Jørgensen ble byttet inn 20 minutter for full tid for Elfsborg. Henning Hauger var ubenyttet reserve for svenskene.

Salzburg topper gruppe C med seks poeng. Esbjerg har tre poeng. Elfsborg og Standard Liege har begge ett poeng.

Flere nordmenn var i aksjon for utenlandske klubber torsdag kveld.

Joackim Jørgensen kom inn fra benken i Elfsborgs kamp mot Standard Liége, mens lagkamerat Henning Hauger ikke fikk spilletid.

Thomas Rogne (Wigan) og Vadim Demidov (Anzi) satt på benken hele kampen for sine lag.