Lysluggen scoret kampens to første mål og sørget for 2-0-ledelse til pause. Tre mål over to kamper mot Cádiz i den spanske cupen gjorde at manager Eduardo Berizzo ga ham sjansen fra start for annen gang i serien denne sesongen.

Med sine scoringer er svenskens oppe i tre seriemål denne sesongen. Hans første kom i et innhopp mot Barcelona i september.

Seieren gjør at Celta er på 5.-plass, bare seks poeng bak Real Madrid på plassen over. Real Madrid har riktignok én kamp mindre spilt.

To poeng bak Celta ligger Sevilla, som lørdag vant 2-1 over Málaga. Kévin Gameiro scoret begge målene for Moldes neste motstander i europaligaen.

Charles scoret for Málaga i kampen som også inneholdt to utvisninger. Sevillas Vicente Iborra fikk to gule kort på like mange minutter sju minutter før slutt. Málagas Arthur Boka gjorde det samme på overtid. (©NTB)