Honduras copy Foto: Skjermdump diez.hn
Honduras´ U23 Alexander Lopez (R) vies for the ball with Raul Avila of Nicaraguan national football team during the second leg of a friendly football match at the National stadium in Managua, on August 17, 2011. AFP PHOTO/Elmer MARTINEZ Foto: ELMER MARTINEZ

Det er den honduranske nettavisen diez.hn som tirsdag la ut bildet av de to nordmennene på treningsfeltet til Olimpia. Avisen skriver at besøket skyldes Rosenborgs interesse for 19-årige López.

RBK-speider Thorbjørnsen bekrefter per telefon at han er i Honduras, men ønsker ikke å gå i detalj om reisens formål.

— Jeg har ingen kommentar rundt dette. Dere ser oss på bildet, men jeg kan ikke si noe mer enn det, sier Thorbjørnsen til adressa.no.

I går skrev adressa.no at Rosenborg hadde spilleren i kikkerten, men hovedpersonen selv ville ikke bekrefte en mulig overgang.

- Jeg kjenner ikke til at det skal være aktuelt med en overgang til Norge. Det er min agent og Olimpia som tar seg av slike ting. For øyeblikket fokuserer jeg på å vinne mesterskapet med laget, sa López da.

Olimpia er den største klubben i Honduras, og har fostret flere store navn som nå spiller i Europa. Blant disse finner vi Serie A-proff David Suazo, Tottenhams Wilson Palacios, Wigans Maynor Figueroa og Hendry Thomas som alle har vært i klubben.

López blir neppe en billig mann om RBK-overgangen går i orden.