Foran kveldens returoppgjør i kvartfinalen i Mesterligaen mellom Manchester United og Chelsea gjør Chelsea-målvakt Petr Cech alt for å legge press på eget lag.

Noen ligatittel er nemlig utenfor rekkevidde, og dermed er det bare mesterligatittelen som er mulig å ta for Carlo Ancelottis menn.

— Vi innser at dette er det siste trofeet vi realistisk sett kan vinne denne sesongen. Det er derfor dette er en så viktig kamp for oss , sier Cech på sin egen hjemmeside ifølge Sky Sports .

Chelsea ligger nemlig hele elleve poeng bak serieleder Manchester United på tabellen. Riktignok har London-klubben én kamp mindre spilt, men med sju kamper igjen på kampprogrammet skal det godt gjøres å ta igjen kveldens mesterligamotstander.

— Manchester United vinner mest sannsynlig Premier League, ettersom de har vært i bra form og vinner kamper selv om de ikke spiller så bra, sier Cech.

I kveld har Chelsea ett mål å ta inn på de røde djevlene på Old Trafford, etter at Alex Fergusons lag vant 1-0 på Stamford Bridge.

— Det ideelle scenariet er at vi scorer to mål og går videre uten å måtte spille ekstraomganger. Men det kommer ikke til å bli lett, sier han.