GRUNN TIL Å JUBLE: Elba Rashani hamret inn Rosenborgs mål allerede etter ett minutt. Nå varsler Kåre Ingebrigtsen at han skal få mer spilletid. GRUNN TIL Å JUBLE: Elba Rashani hamret inn Rosenborgs mål allerede etter ett minutt. Nå varsler Kåre Ingebrigtsen at han skal få mer spilletid. Foto: NTB Scanpix

RBK-treneren lover mer spilletid for Rashani

— Selvfølgelig, sier Kåre Ingebrigtsen etter at 23-åringen sendte RBK i ledelsen i Ålesund.

ÅLESUND: Allerede før to minutter var gått la Elba Rashani innlegget fra Alex Gersbach perfekt i krysset fra rundt ti meters hold. Dette var hans andre mål på to seriekamper, etter at han som innbytter scoret også mot Sarpsborg 9. juli.

Mot Aalesund fikk han en sjelden sjanse fra start, og den tok han godt vare på.

Surt utligningsmål

— Det var selvfølgelig kjekt. Jeg har ikke startet en kamp på lenge nå. Jeg føler at jeg er mye mer klar for det enn tidligere, sier RBK-kanten til Adresseavisen.

Etter å ha dominert hele kampen lyktes ikke Rosenborg med å hente hjem alle tre poengene. Aalesunds utligningsmål på overtid var svært skuffende for trønderne.

Derfor sto Rashani med blandede følelser da han møtte pressen etter kampen.

— Kroppen føles lettere og da er det flott å bidra, selv om jeg sitter igjen med en dårlig smak i munnen. Jeg er skuffet, innrømmer han.

  • **SJEKK BØRSEN:

(krever innlogging)**

Kåre: — Kjempeartig

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen trekker frem at den tidligere Odd- og Brøndby-spilleren har vært god på trening etter sommerferien.

— Han scoret mot Sarpsborg, har vært god på trening og var god igjen i dag. Det er kjempeartig.

- Vil han få mer spilletid fremover?

— Selvfølgelig, Elba får spilt mer. Det gjør han når han er i så god form som nå. Vi har et tøft program og det er strålende at vi har fått i gang Elba, sier Ingebrigtsen