LAS PALMAS (adressa.no): — Først og fremst fryktelig kjedelig for guttene, som hadde en innlagt fridag søndag. Vi har ikke mange dager å ta av i oppkjøringen, så den får de dessverre ikke tilbake. Men slik er det, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no

16.30 lokal tid skulle RBK-erne fly tilbake til Tromdheim etter to tøffe treningsuker. Der ventet en fridag søndag med familien, og en dag med avslapning for tunge bein stinne av trening.

Slik blir det ikke.

En av bilene som fulgte flyet ut i taxingen før avgang rygget nemlig inn i luka som lukker framhjulene etter avgang, og dette gjorde at Norwegian-besetningen og teknikerne ble usikre på om denne ville lukke seg skikkelig - slik den må.

Dermed måtte RBK-erne og resten av passasjerene ut av flyet igjen. Nå kommer ikke spillerne seg hjem før søndag ettermiddag.

— Det har ikke så mye å si for restitusjon og slike ting. Mer at folk mister en sjelden fridag i oppkjøringen. Mange gledet seg til å se igjen familiene sine og tilbringe søndagen med dem, sier Bruttern.

Pål André Helland skriver følgende om hendelsen på Twitter:

— Tilbringer natten på gulvet i ankomsthallen på flyplassen. I det minste fikk vi en matkupong på 150kr. Easy money. Kjør da Norwegian!