MOLDE: – Vi skal ikke skylde på dommeren, men han er med på å påvirke at vi ikke kom inn igjen i kampen, sier Eirik Bakke, men henvisning til hans annullerte scoring etter to minutter.

– Avgjørelsen var helt latterlig. Jeg dyttet ham ikke og fortalte det til ham ute på banen. Vi vedder om det, sa jeg til Øvrebø, og han ville vedde imot. Jeg så situasjonen på TV nå i sted, og det var jeg som vant det veddemålet. Men det hjelper uansett ikke nå, sukker Eirik Bakke.

Les også:

Ikke bra

Den kontroversielle pipeblåseren mente 31-åringen brukte armene ulovlig i hodeduellen.

– Ingen av dem som så kampen på her på stadion eller på TV, kan forstå hvorfor det målet ikke ble godkjent, sier Brann-trener Steinar Nilsen.

– Hele trioen var helt merkelig, påpeker nordlendingen.

Han mente også linjemannen burde vinket for innkast i forkant av 3-0-scoringen.

– Helt utrolig. Det skjedde jo rett foran ham. Han må ha hatt blikket helt andre steder, fortsetter den dresskledde treneren.

Web-TV:

Heller ikke Erik Huseklepp var fornøyd.

– Han dommeren der... Han. Jeg synes i hvert fall ikke han var så veldig bra, får Erik Huseklepp frem.

Han var likevel litt fornøyd med nok et kunstverk da han reduserte til 1-4. – Det var en chipp jeg prøvde på. Å lobbe er bra. Keeperne tar ofte et par steg ut av målet. Scoringen mot Stabæk synes jeg likevel var finere, konkluderer Branns salgsobjekt.

– Kan dette ha vært din siste Brann-kamp?

– Det vet jeg ikke. Stig (Lillejord, agent) og jeg prater ofte og skal nok snakkes denne uken også. Nå skal det bli godt med litt ferie. Jeg har hatt litt vondt i foten i de tre siste kampene, så nå skal jeg bli helt frisk.

Les også: