Tore Reginiussen (25) forsøker seg på et nytt utenlandsopphold. Mandag kunne danske OB bekrefte at klubben har sikret seg midtstopperen for tre år.

Reginiussen har siden januar 2010 vært under kontrakt med bundesligaklubben Schalke, men han slet med å spille seg inn på laget. Deretter fulgte et mislykket opphold i Lecce før han tok turen hjem til Tromsø.

Skader har gjort at suksess og spilletid er uteblitt i Tyskland og Italia. Men i Tromsø har 25-åringen imponert såpass at OB tidlig fattet interesse.

– Vi er glade for at vi lyktes med å hente Tore Reginiussen til OB. Han er en spiller med enormt potensial og har levert sterkt for Tromsø i vår, sier administrerende direktør Thomas Christensen i OB til klubbens nettsted.

Statistikksenter Eliteserien:

Norsk forsvarstrio

I OB blir den høyreiste altagutten lagkamerat med Espen Ruud og Atle Roar Håland, som begge har vært fast inventar i lagets forsvarsrekke de siste årene.

Midtstopperens leieavtale med Tromsø utløper 1. juli. Etter det vil han slutte seg til sin nye klubb, noe han selv er meget fornøyd med.

– OB har sterke verdier om ydmykhet og hardt arbeid, og det setter jeg pris på. Jeg gleder meg til å komme i gang og håper å prestere på høyeste nivå når jeg får sjansen, sier Reginiussen og legger til at han drømmer om edle trofeer med sin nye klubb.

Vil vinne

– Jeg drar dit for å være med helt i toppen av ligaen. Det skal være forventninger til en klubb som OB. Målsettingen er å være med i toppen og på sikt komme seg helt til topps.

Til høsten får Reginiussen muligheten til å kvalifisere seg til mesterligaen med OB, som endte på sølvplass i dansk superliga sist sesong.

Fast spilletid for et godt lag kan også på sikt bety nye sjanser på landslaget. Han har tidligere spilt 8 A-kamper for Norge. (©NTB)