GRIMSTAD (fvn.no):

– Det går tre busser fra Grimstad, og vi har sikret oss billetter til de tre bussene, sier markedssjef i Jerv, Trond Christoffersen.

Det er ingen tvil om at det er fotballfeber i Aust. Onsdag vant Jerv den første kvalifiseringskampen 1–0 mot Stabæk, og har dermed sikret seg et godt utgangspunkt før det hele skal avgjøres på Nadderud søndag.

– Vi mønstrer i hvert fall 600 supportere til kampen på søndag. Det kan godt være noen kjøper i nøytrale soner også, sier Christoffersen.

Jerv har gitt billetter til alle de frivillige som har bidratt for klubben denne sesongen. De får en egen buss til kampen. Det gjør også supporterklubben Svaberget. Den siste bussen er en familiebuss.

– Det blir veldig bra. Mange kommer også til å kjøre egne biler, sier Christoffersen.

Arne Sandstø takker målscoreren etter kampen mot Stabæk. Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

God stemning mot Stabæk

Det offisielle tilskuertallet på Levermyr onsdag var 1750. Det er imponerende, all den tid kampen gikk kl. 12.00. Det var rundt 1000 skoleelever på kampen, i tillegg til flere barnehagebarn.

– Vi fikk en forsmak onsdag på den støtten vi har i byen. Det hjalp mot Stabæk, og kanskje det hjelper på søndag. Det har mye å si å spille foran mange supportere, sier Christoffersen.

Han skryter spesielt av supportergruppen Svaberget, som har ledet an i år.

– På borteturene, blir alle en del av Svaberget. Det er fantastisk med den interessen som er nå, og vi kan ikke annet enn å skryte av hvordan supporterne var onsdag, sier Christoffersen.

Det er plass til 7000 tilskuere på Nadderud.