Lørdag ble Premier Leagues toppscorer med 21 mål vraket fra finalen i Champions League. Og det til fordel for Michael Owen. Mange hevet øyenbrynene og meldte at dette var slutten for bulgareren i United. Men nå snakker Dimitar Berbatov selv om hvordan han opplevde den smått sensasjonelle vrakingen, og om sin egen framtid som spiller.

— Jeg skammet meg over å bli vraket, jeg var så skuffet over å bli vraket fra troppen, at jeg ikke ville at folk skulle se hvor skuffet jeg var. Sannheten er at jeg så kampen på tv i garderoben vår, sier Berbatov til bulgarsk tv, i følge Sky Sports.

Etter vrakingen fikk ryktene fart på seg og Newcastle ble raskt nevnt som neste stoppested for Berbatov, prislappen skulle være på 7,5 millioner pund.

Dette tilbakeviser hovedpersonen selv:

— Jeg blir, sier han til bulgarsk tv.

Og fortsetter:

— Hvis jeg var en som ga opp med en gang ville jeg aldri ha kommet så langt som jeg har. Det er blanke ark for meg i Manchester United fra og med 4. juli, sier Berbatov. For da samles laget til preseason og tar fatt på jobben med å bli klare til en ny sesong.

- Det vil komme nye finaler og vi vil kjempe om nye titler. Jeg ser framover, og når du går gjennom tøffe perioder bør man ikke gi opp, sier Berbatov.