BELFAST:Hundvåggutten startet treningen i går med å få utlevert den attraktive oransje overtrekksvesten som normalt viser hvem som starter landskamper.

Semb, som offentliggjør laget først en time før avspark, er som vanlig taus om første-elleveren.

— Jeg tror ikke jeg starter, det var ikke lett å forstå noe av dette. Semb prøvde de fleste på ulike plasser, sier Aarsheim. Han gjorde sitt beste for å overbevise landslagssjefen på gårsdagens trening. En trening som måtte utsettes og flyttes på grunn av snøfall og vind i Belfast. Det var ikke samme intensitet og tempo som er vanlig på siste trening før en landskamp.

Samtidig som Norge møter Nord-Irland her i snørike Belfast spiller Polen og Sveits kamp på nøytral grunn i Larnaca på Kypros. Kan det være en fremtidig løsning?

— Vil ikke kategorisk avvise det, men vi mister mye av atmosfæren og publikum med en slik løsning, sier en noe bekymret Semb, som håper å få benytte samtlige spillere i kveld. Deriblant Morten Berre.

Sannsynlig lag: Thomas Myhre Bjørn Tore Kvarme, Henning Berg, Dan Eggen, André Bergdølmo Bjarte Lunde Aarsheim, Tommy Svindal Larsen, Eirik Bakke Ole Gunnar Solskjær, John Carew, Thorstein Helstad.