TRONDHEIM (adressa.no): I én time var oppgjøret mellom Ranheim og Hønefoss en slitekamp som kunne ha bikket begge veier.

Jevnt i én time

Vertene sjokkåpnet med Bendik Byes 1-0-scoring allerede før minuttet var gått. Hønefoss slo tilbake ni minutter senere og stillingen holdt seg til pause.

Etter hvilen fortsatte kampen uten at noen av lagene fikk et skikkelig grep. Men da Vegard Voll satte inn 2-1 etter en corner, 56 minutter ut i kampen, handlet imidlertid det meste om blåtrøyene.

Her snudde kampen: Da Vegard Voll satte inn 2-1 til Ranheim, handlet den siste halvtimen av kampen om blåtrøyene fra Trondheim. Til slutt sto det 4-1. Foto: RICHARD SAGEN

Et kvarter før kampslutt ble den svært friske innbytteren Torgil Øwre Gjertsen spilt fri og felt innenfor straffefeltet. Jo Sondre Aas, som leverte en svak forestilling, bommet på straffesparket, men fem minutter senere avgjorde Kristoffer Løkberg kampen da han hamret inn 3-1. ## Frisk innbytter

Innbytter Gjertsen bidro med sin fart til flere gode Ranheim-muligheter. Seks minutter før full tid fikk Ranheim straffe på ny. Da satte Mads Reginiussen sikkert ballen i mål og Ranheim vant 4-1. Dermed klatret trønderne opp på tredjeplass på tabellen i 1. divisjon. I og med at Tromsø tapte borte mot Kristiansund er luken opp til andreplassen nå kun på fem poeng.

— Det ble en slitekamp. Vi bestemte oss for å gå ut i 110. Etter en jevn førsteomgang hadde vi veldig stor tro på at vi skulle greie dette etter pausen, oppsummerer Ranheim-trener Trond Nordsteien til adressa.no.