BRYNE (Aftenbladet): — Jeg har avtalt en samtale med Gaute (Larsen) når han kommer fra ferie, men mye skal passe for meg og familien før jeg bestemmer meg, sier 29-åringen, som er fristilt fra kontrakten med Fredrikstad.

Holmvik legger ikke skjul på at han sjekker flere muligheter, deriblant Viking. Sandnes Ulf har han ikke snakket med.

— En agent hjelper meg, men alt handler om en totalvurdering, blant annet i forhold til familien, sier han.

Kona, danseren Gyda Bloch Thorsen, er fra Stavanger.

— Det er ikke et «must» å flytte til Stavanger. I første omgang snakker jeg med Bryne og finner ut hva som er mulig, gjentar Bjørnar Holmvik.

Lang eliteerfaring

Han har lang erfaring fra eliteserien. Etter seks år i Stabæk, tre år i Brann, halvannet i Sandnes Ulf og et halvt år i svenske Kalmar, stiller han med 195 elitekamper i bagasjen samt 27 fra Fredrikstad i førstedivisjon.

Han er venstrefotet, spiller mye back, men bekler også en rolle som venstre kant på midtbanen. Det er i den posisjonen Bryne-trener Gaute Larsen ser ham for seg. De to er kjente fra tiden i Stabæk.

Brynes sportssjef, Bjarne Lodden, forteller at klubben per i dag bare har rom for én ekstern forsterkning.

— Skal vi ha flere inn, må noen ut slik situasjonen er nå, sier han.

Fire juniorer inn

Bryne har allerede hentet opp Pål Åmodt (spiss) samt de to purunge Magnus Retsius Grødem (16) og Tord Johansen Salte (15)..

20-år gamle Pål Fjelde (Viking) er foreløpig den eneste eksterne.

Borte vekk fra høstens tropp er Andreas Ulland Andersen, Tommy Eide Møster, Aleksander Midtsian, Jim Johansen og Adnan Haidar.