Det har stormet rundt Stabæks midtbaneelegant Henning Hauger den siste tiden. Landslagsspilleren, som har spilt for Bærums-klubben siden han var guttunge, er inne i sitt siste kontraktsår med klubben, og har gitt inntrykk om at han ønsker seg nye utfordringer.

Stabæk-ledelsen ga spilleren beskjed om at de ville gjøre sitt for å hjelpe ham, men var raske med å avslå et tilbud fra den tyske klubben Hannover.

— Vil oppfylle hans ønske

Dette fikk Hauger til å lufte sin frustrasjon i mediene, da han følte seg sviktet. Nå har styreleder Erik Loe kommet på banen, og benekter at klubben vil hindre ham i å dra.

— Vi har ikke noe ønske om at Henning ikke skal få oppfylt drømmen sin, men per i dag er det avstanden mellom oss og Hannover for stor, sier Loes til Budstikka.

Statistikksenter Eliteserien:

Balansegang

Hauger har over flere sesonger vært en viktig brikke i Stabæklaget, og Loe er klar på konsekvensene av å slippe han av gårde, før kontrakten går ut.

— Det er en vanskelig balansegang, for det er ingen tvil om at vi har behov for Henning på banen. Han har hatt en formidabel sesong så langt i år, så for Stabæk er dumt å miste ham før sesongen er ferdig.

Statistikksenter Bundesliga:

Spilleren selv har signalisert at han vil signere for Hannover til sommeren, og blir etter alt å dømme lagkamerat med Mohammed Abdellaoue. Om det blir til sommeren eller vinteren gjenstår å se.