PÅ VEI BORT?: Cole Palmer skal være en ettertraktet mann. Om han forsvinner vil veien til spilletid bli kortere for Oscar Bobb. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB

Flere medier, deriblant The Telegraph og overgangsjournalist Fabrizio Romano, melder at Chelsea gjør et forsøk på å hente Cole Palmer fra Manchester City.

Høyrekanten var en av Englands beste spillere i U21-EM, og var nest sist på scoringen som sendte England til topps i mesterskapet.

The Guardian-journalist Jacob Steinberg skriver på X, tidligere Twitter, at Chelsea har fått et bud på 35 millioner pund (470 millioner NOK) avslått av City

21-åringen skal være interessert i mer spilletid, og Chelsea håper å få til en avtale før overgangsvinduet stenger natt til lørdag.

Om Palmer går til Chelsea kan det åpne muligheter for Oscar Bobb. Palmer har vært foran Bobb i køen til spilletid. Forsvinner Palmer blir det en mindre spiller å konkurrere med.

Manchester City hentet Jeremy Doku for noen dager siden. Han er og høyrekant.

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)