Branns sportslige leder har brukt hele våren og starten på sommeren til å finsikte forsterkninger til Brann-laget. Nå er han i tvil om det kommer noen i løpet av sommeren.

— Vi leter på øverste hylle. Der er det ikke lett å få fatt på noen, sier Ludvigsen.

Spillerne som eventuelt kommer skal kunne gå rett inn på laget og være klare forsterkninger.

— Med slike spillere klarer vi ikke alltid å innfri deres økonomiske krav. Enkelte av dem synes heller ikke at Brann er en attraktiv nok klubb, forklarer Ludvigsen.

Både han, Mons Ivar Mjelde og flere i Branns sportslige apparat har i løpet av de siste månedene vært en rekke ganger på tur for å kartlegge en rekke spillere. Nå er det slutt på turene.

— Alle seriene utenom Norge har ferie. Det gjør det ikke akkurat enklere, sier Ludvigsen. Han kan nærmest fullstendig utelukke at de henter spillere som de ikke har sett i kamp.

— Skal det skje må vi alle vite hva de står for. En kjent klassespiller med andre ord. Resten som vi ikke har fått sett må komme og trene med oss. Slik at vi kan ta en selvstendig vurdering, sier Ludvigsen.

Den sportslige lederen har i likhet med Mons Ivar Mjelde og Espen Steffensen vært i Polen og sett på spillere. De turene har foreløpig ikke gitt avkastning.

— Det er spillere fra Polen som står på listen. Etter hvert som enkelte faller ifra kan det bli aktuelt å gå mer konkret til verks, sier Ludvigsen.

Brann har allerede skrevet kontrakt med Viking-spilleren Tom Sanne. Den gjelder fra neste sesong av.

— Sanne er en god spiller, men ikke i den klassen vi leter nå. Det er betraktelig lettere å hente spiller i den kategorien Sanne ligger i, sier Ludvigsen.