Lund Hansen fikk en sjelden mulighet mellom stengene mot Strømsgodset på søndag. Når man ser kun på 3-3-resultatet skulle man tro at han hadde en dårlig kamp, men det stemmer ikke.

Keepervikaren ble kåret til Rosenborgs beste spiller av Adresseavisen, etter at han holdt RBK inne i kampen med flere gode redninger da Strømsgodset presset som mest i første omgang.

— Når man slipper inn tre mål på en omgang, så er det egentlig for mye, men samtidig kunne det ha vært mange flere. Jeg er glad jeg i hvert fall ikke hadde en dårlig dag, for da hadde det blitt kjedelig. Jeg trener hver dag og det er selvfølgelig artig å få vise seg frem, sier Lund Hansen.

Tenker ikke på neste år

33-åringen har måttet finne seg i å sitte på benken som André Hansens reserve denne sesongen og uttalte tidligere i sesongen at han hadde håpet å få spille mer, og at ikke alt var rosenrødt for ham. Førstekeeper Hansen måtte stå over mot Godset på grunn av en vond skulder, men er sannsynligvis tilbake mot Haugesund på søndag. Det vil i så fall bety at Lund Hansen henvises til benken igjen.

— Jeg ønsker å vise meg frem og spille, men jeg fokuserer ikke så mye på det nå i denne perioden. Nå er sesongen på vei mot slutten, og da er man innforstått med situasjonen og må gjøre det beste ut av det, sier Lund Hansen, som ikke vil tenke på rollen sin neste sesong helt ennå:

— Akkurat nå har jeg bare fokus på sesonginnspurten med mange viktige kamper og mye som kan skje. Man må være klar hele tida og det føler jeg at jeg har vært.

Feiret ikke med kjøttboller denne gangen

At han var skjerpet og klar mot Godset, gjorde at Rosenborg kunne feire seriegullet sammen med supporterne natt til tirsdag. Ifølge Lund Hansen var feiringen langt bedre enn førsteomgangen de leverte mot Strømsgodset og den ble bare bedre og bedre utover natta.

— Jeg merket på fansen at det var blitt fem år siden sist. Det har ikke vært slik glede de gangene jeg har vært med tidligere i hvert fall. Jeg husker et år da jeg var i troppen og da feiret de med kjøttboller på VIP-tribuna, liksom. Det har endret seg siden da. Det var ikke mye kjøttboller i går for å si det sånn, det var skikkelig feiring, sier han.

Sen kveld

Han gir supporterne i Drammen, Trondheim på Værnes all honnør for å ha skapt god stemning gjennom kvelden og natten. For det ble en sen kveld for flere av spillerne.

— Jeg kikket ikke på klokka, men kona var i hvert fall ikke dratt på jobb ennå da jeg kom hjem, sier Lund Hansen smilende.