Bruun-Hanssen er upopulær i deler av Branns supportergjeng, og enkelte av supporterne kom også med anklagende gloser rettet mot Branns daglige leder etter kampen i Bodø i går.

Etter oppgjøret valgte lederen å legge kortet sitt i baren på hotellet Brann bodde på. Bruun-Hanssen spanderte fansens gravøl etter kampen.

— Det var naturlig at jeg spanderte en øl eller to på dem. De har tross alt betalt penger på å komme opp og se oss. Da synes jeg det var naturlig at jeg tok regningen, det var ikke så mange av dem. De gir alltid god støtte. Som på Stadion – fansen uttrykker ikke sin skuffelse før etter kampen, og det synes jeg er greit. Frustrasjonen må ut.

Det var BA som først omtalte at Bruun-Hanssen tok spanderbuksene på, og avisen henviser til kilder som opplyser på at bare ølregningen fra baren kom på rundt 7500 kroner.

Det er ikke lederen opptatt av. Han hevder det eneste han og resten av Brann-organisasjonen nå tenker på, er hvordan Sogndal skal slås på søndag.

— Nå må vi samle alle kreftene for å slå Sogndal søndag. Det er ingenting annet det handler om nå. Denne kampen er en av de viktigste vi har spilt på Brann Stadion siden gullet kom hem i 2007. Vinner vi den, har vi alle muligheter til å holde oss.

Han var i likhet med alle andre som bryr seg om Brann en skuffet mann da Bt snakket med ham på Bodø lufthavn mandag morgen.

— Den kampplanen vi la opp til ble fulgt. VG sin analyse viser at vi har 20 avslutninger og Glimt har 6. Bodø/Glimt hadde rett og slett dritflaks, men dessverre er det de som sitter tilbake med alle poengene.