SEVILLA: Molde tapte ikke en eneste bortekamp i gruppespillet i Europa League før jul. Celtic og Fenerbahce ble begge slått, mens Molde spilte 1-1 mot Ajax i Amsterdam etter at laget allerede var klar for 16-delsfinale. MFK-veteran Daniel Berg Hestad mener spillerne får ut det beste i seg i kamper med mye folk og bra trøkk på tribunen.

– Vi spillerne får en voldsom tenning av atmosfæren og rammen rundt sånne kamper. Dette er alle sin drøm, og gjør at vi får ut det lille ekstra. Vi føler oss godt forberedt til denne kampen, sa Berg Hestad på onsdagens pressekonferanse.

Frykter Gameiro

Han og resten av MFK-laget hadde en rolig trening på Ramón Sanchéz Pizjuán, og gjorde de siste forberedelsene før torsdagens storoppgjør mot Sevilla. Noen Molde-supportere hadde også funnet veien innom stadion-portene, og lagde litt liv på starten av treningen.

– Vi har en klar plan på hvordan vi skal spille. Vi er vanskelig å møte borte. Det har lagene i gruppespillet fått merke. Jeg regner Sevilla som et lag som er hakket bedre enn dem igjen, men vi kan gjøre det igjen om alle har en topp dag, sa Berg Hestad.

På spørsmål fra en spansk journalist om hvilken Sevilla-spiller han fryktet mest, valgte MFK-kapteinen å dra fram en målkåt franskmann.

– Vi har sett på dem, og vet at de har mange gode spillere. Det er vanskelig å trekke fram noen, men spissen Kevin Gameiro er i god form. Vi må demme opp for ham. Han har scoret mange mål den siste tida, sa Berg Hestad.

Gameiro har åtte mål på de ti siste kampene for Sevilla.

Siste reis?

Turen kan være 40-åringens siste som MFK-spiller, ettersom kapteinen skal legge opp etter endt Europa League-eventyr. Og det er vel ikke usannsynlig at eventyret kan være over etter de to oppgjørene mot den spanske giganten.

– Det blir sikkert veldig spesielt. Nå har det vært fullt fokus på disse kampene de siste månedene, så får vi se neste torsdag om det er slutt eller ikke. Hvordan det eventuelt vil føles er vanskelig å si. Jeg har holdt på i 23 år, og 21 av dem har vært i MFK. Det blir selvsagt rart og helt sikkert ikke en gledens dag, sa Berg Hestad til den frammøtte pressen.

– Er det muligheter for at du kan fortsette i MFK litt til?

– Jeg er overbevist om at jeg skal gi meg nå. Finalen er vel rundt 17. mai, så vi får se. Men en 40 år gammel kropp tar på, sa Berg Hestad.

Manager Ole Gunnar Solskjær er glad han har kunnet benyttet seg av veteranen så lenge som han har fått gjort.

– Jeg er glad vi har hatt ham med så lenge. Jeg håper han er med 17. mai, sa MFK-manageren med et smil.