Onsdag ble det klart at Mats Zuccarello ikke ble plukket ut til å være med i sesongens All Star-kamp i NHL. Zuccarello var en klar favoritt blant både fans og eksperter før uttaket.

Utvelgelsen til å spille stjernekampen har variert mye de siste årene. Denne gang fikk fansen kun lov til å stemme frem fire spillere som skal være kapteiner for hvert sitt lag under selve kampen. Resten av spillerne ble valgt av NHL.

Zucca fikk Aftenpostens gullmedalje for 2015

All Star-weekend er 30-31. januar og spilles i Nashville.

Tre mot tre

Formatet denne gang er helt nytt. Det skal spilles tre mot tre på isen under selve kampen. Det kunne vært svært moro å se Zuccarello vise frem sine ferdigheter med så god plass på isen.

Hver av de fire «divisjonene» har sitt lag bestående av 11 spillere.

New York Rangers spiller i Metropolitan Division, og derfra ble følgende spillere valgt:

Nicklas Bäckström (Washington), Claude Giroux (Philadelphia), Jevgenij Malkin (Pittsburgh), Alexander Ovetsjkin (Washington), Brandon Saad (Columbus), John Tavares (New York Islanders), Justin Faulk (Carolina), Kris Letang (Pittsburgh), Ryan McDonagh (New York Rangers), Braden Holtby (Washington) og Cory Schneider (New Jersey).

Best hos Rangers

Mats Zuccarello er klubbens beste poengplukker med 31 poeng foran Rick Nash som har to færre. Zuccarello har også flest mål med 16, Derek Brassard har 14. New York Rangers startet sesongen veldig bra, men har vært mye opp og ned den siste tiden. Natt til onsdag ble det imidlertid en flott 6-2-seier over Dallas Stars. I den kampen noterte Zucca seg ikke for noen poeng.

Jaromir Jagr ba fansen om å få slippe, men ble likevel stemt frem som katptein for Atlantic Division. Kanskje ikke så rart siden mannen som fyller 44 år i neste måned er toppscorer på et sensasjonelt godt Florida Panthers-lag som nå har ti seire på rad.

Espen «Shampo» Knutsen spilte All Star-kampen i 2002

Hør den siste episoden av Aftenpodden Sport her: