Den svenske keeperen Andreas Linde er på prøvespill hos MFK og keepertrener Per Magne Misund. Den svenske keeperen Andreas Linde er på prøvespill hos MFK og keepertrener Per Magne Misund. Foto: MoldeFK.no.

Svensk U21-landslagskeeper trener med Molde

Andreas Linde fra svenske Helsingborg skal trene med MFK.

Molde: Den 21 år gamle keeperen Andreas Linde skal trene med MFK torsdag og fredag denne uka. Han spiller til daglig for Helsingborg og har også kamper for det svenske U21-landslaget. Keeperen er relativt storvokst med sine 1,96 meter.

— Linde har hatt et meget bra oppsving i karrieren. Han spilte de to siste kampene for Helsingborg siste sesong. Han er en meget fin type, har gode fysiske forutsetninger, bra teknikk og er god med begge bein, sier keepertrener Per Magne Misund til Moldefk.no.

Keepertreneren påpeker at MFK kun ønsker å se han i noen dager. Flere beslutninger, eller om det eventuelt blir en overgang til Molde for svensken, er ikke tatt.

Tidligere onsdag meldte svenske Expressen at Molde hadde lagt inn et bud på Helsingborgs førstekeeper Pär Hansson. Helsingborg skal ha avvist det tilbudet.