Beto har i utgangspunktet fortsatt til hensikt å legge opp etter sesongen. Men godt spill i det siste, spesielt i kampene mot Valencia, har ført til at 35-åringen først ble oppfordret til å fortsette av RBK, deretter til at klubber utenfor landegrensene igjen har kontaktet den meritterte midtstopperen.

— Det har vært interesse fra én klubb siden tidlig i høst. Men det har kommet litt etter det som har skjedd i Mesterligaen, også. Det hjelper vel på å spille der, sier Kvarme til Adresseavisen.

RBK eller utlandet?

Han vil ikke si hvilke eller hvor mange klubber det dreier seg om, men innrømmer det er smigrende.

— Det er alltid artig at klubber er interessert. I utgangspunktet har jeg lagt opp når januar kommer. Men nå skal jeg først ta en endelig beslutning på om jeg er motivert for å spille fotball videre eller ikke, så får vi eventuelt ta det andre senere, sier han.

- I så fall, blir det RBK eller utlandet?

— Da må jeg vurdere hva som er mest interessant, svarer Beto, uten å ville utdype det.

Ingen agent

Kvarme har ingen agent, ogtar dermedimot alle henvendelser personlig. Og skulle det bli til at han fortsetter, kan en meget merittert proffkarriere få et nytt kapittel. Han dro til Liverpool etter "miraklet i Milano" i 1996, og har siden vært i franske St. Etienne og Bastia, samt spanske Real Sociedad.

— Jeg har i utgangspunktet ikke ombestemt meg med tanke på å legge opp. Men nå får tenke meg nøye om, så får vi se. Interessen har vært stor nok til at jeg kan reise ut igjen, om jeg vil det, sier han.