19-åringen har fått lov til å forlate landslagssamlingen til Frankrike for å reise til England for å skrive kontrakt med United.

– Han spurte om lov til å reise til England for å skrive kontrakt med Manchester United, og grunnet de spesielle omstendighetene så har han fått lov til det, heter det i en uttalelse fra Frankrikes fotballforbund.

Manchester United skal, ifølge britisk medier, inkludert BBC, være villig til å betale rundt 450 millioner norske kroner for den unge angriperen. Ifølge Daily Mail kan overgangens beløp stige til utrolige 58 millioner pund, 740 millioner norske kroner ut i fra dagens kurs, hvis 19-åringen slår ut i full blomst for de røde djevlene.

Uavhengig av om de mange klausulene blir utløst, vil de 450 millioner kronene gjøre Anthony Martial til tidenes dyreste tenåring. Manchester United har også den forrige rekorden. I for ble Luke Shaw signert for utrolige 31,5 millioner pund (400 millioner kroner, etter dagens kurs).

I dag er det Deadline Day. Vi følger utviklingen direkte her!

9 mål på 35 kamper

Den 181 centimeter høye spissen signerte tidligere år en forlenget avtale med Monaco, frem til 2019, men nå ligger alt til rette for at Anthony Martial, som scoret ni mål på 35 seriekamper forrige sesong, blir Manchester United-spiller.

Martial ble for første gang hentet inn i den franske landslagstroppen av trener Didier Deschamps til de kommende treningskampene mot Portugal og Serbia. (NTB/Aftenposten)

Følg Deadline Day direkte her: