Larvik-Sola 34-22

Sola fikk det som ventet tøft i bortekampen mot den suverene serielederen Larvik. De første 20 minuttene var riktignok jevnspilte, men så sa Larvik takk for følget. 10-10 ble til 14-10 i løpet av tre minutter, og derfra og inn kontrollerte Larvik inn til enkel seier.

Til pause var stillingen 19-13. Etter full tid var forskjellen mellom lagene 12 mål. Nora Mørk ble toppscorer for Larvik med syv scoringer. Malin Holta var Solas beste spiller med sine åtte mål.

Mistet viktig poeng

Romerikes Blad skrev lørdag at Rælingen er tilkjent seieren i kampen mot Sola som ble spilt 17. februar. Kampen endte uavgjort 24-24, men Rælingen valgte å legge inn protest i ettertid fordi de mente at Sola benyttet seg av en ulovlig spiller. Nå har Rælingen fått medhold av håndballforbundet i at Sola-playmaker Marianne Klepp Andersen var suspendert og ble benyttet ulovlig.

Sola anket den opprinnelige avgjørelsen, men denne anken ble avvist. Det betyr at Sola mister ett poeng og står med totalt 12 når tre kamper gjenstår. Sola innehar fortsatt den siste sluttspillplassen, men presses bakfra av nettopp Rælingen som følger bare to poeng bak.