VILLARREAL — BARCELONA 2-3

Den brasilianske høyrebacken Dani Alves brydde seg pent lite om at Villarreal-fansen kastet en banan ut på banen da han skulle ta et hjørnespark.

30-åringen svarte på den gesten — som trolig var rasistisk ladet - med å spise bananen før han tok corneren som om ingen ting hadde skjedd.

- Verste og beste

— Dette er det verste og beste med fotball i en og samme hendelse. Jeg blir så sinna inne i meg når noen setter laget sitt i et skammelig lys på den måten, sier C Mores fotballekspert Petter Veland.

— Men Alves løser det på eksemplarisk vis, supplerer redaktør i fotballbladet Josimar, Frode de la CostaLien.

Før situasjonen var Barcelona i skikkelig trøbbel. Villarreal ledet 2-1 og så ut til å ha kontroll. De regjerende mesterne virket sluttkjørte.

SNUDDE KAMPEN: Lionel Messi ble - som vanlig - matchvinner. Foto: Ap

Men bananepisoden ga tydeligvis Barcelona-spillerne ekstra energi.Gabriel Paulista hadde allerede redusert for bortelaget, da han satte ballen i eget nett på en komisk måte. Og minutter etter hjørnesparket der Alves viste storsinn, viste samme mann at han også er god med ballen i beina.

To komiske selvmål

Innlegget fra brasilianeren var godt, og selvmålet til Mateo Musacchio var komisk. Barcelona hadde plutselig utlignet — ved hjelp av to selvmål.

Katalanerne hadde vært tannløse nesten hele omgangen, men jammen hadde ikke de regjerende mesterne mer på lager.

Åtte minutter før full tid fant Lionel Messi rom og satte inn 3-2. Det ble også sluttresultatet og dermed rykket Barcelona forbi Real Madrid (som har én kamp mindre spilt). Og det er fortsatt vidåpent i kampen om ligatittelen.

— Det ble en vanskelig kamp, særlig på 0-2, men vi kjempet til siste slutt og vi fikk det vi kom for, sier Andrés Iniesta i et intervju vist på C More.