Gonzalo Higuaín og José Callejon, som ble hentet til Sør-Italia fra Real Madrid i sommer, scoret hvert sitt mål da Napoli vant 2-0 over Atalanta. Laget er fortsatt uten poengtap i den nye sesongen, men trener Rafa Benitez vil ikke høre gullsnakk.

– Mesterskapet avgjøres i slutten av sesongen, ikke etter tre kamper, sa Benitez, som tenker mest på mesterligakampen mot Borussia Dortmund onsdag.

– Vi har fortsatt ting å forbedre og må forberede oss til neste kamp.

Inter og Juventus avga begge poeng for første gang da de spilte 1-1 mot hverandre tidligere lørdag. Inter tok ledelsen da Mauro Icardi scoret i det 73. minutt, to minutter etter at han ble byttet inn.

Arturo Vidal utlignet for Juventus ytterligere to minutter senere, og gjestene hadde tre store sjanser til å avgjøre i sluttminuttene.

Både Inter og Juventus er to poeng bak Milan, mens Fiorentina har sjansen til å ta seg opp til serielederen søndag. Laget kan ta sin tredje strake seier mot Cagliari hjemme i Firenze.

Roma har sjansen til å ta seg opp til serielederen mandag. Hovedstadslaget har verken avgitt poeng eller sluppet inn mål i de to første serierundene og gjester Parma i serierundens siste kamp.

Tross debut for den hjemvendte midtbanestjernen Kaka var Milan ille ute mot Torino, som ledet 2-0 etter scoringer av Danilo D'Ambrosio og Alessio Cerci i annen omgang. Sulley Muntari skapte spenning med sin redusering i det 87. minutt, og langt inn i overtiden fikk Milan straffespark.

Det var spilt nesten sju minutter tilleggstid da Balotelli utlignet til 2-2 og sørget for Milans fjerde poeng i høst..