I går kveld meldte TV2 at Lillestrøm skal ha budt 13 millioner for Starts midtbanestjerne — og at Start hadde takket nei og forlangt 15 millioner i stedet. Sprøyt i følge Start.

— Dette er gresk for meg. Et tilbud skal i så fall komme på mail til meg, og det hadde vi ikke fått da jeg sjekket mailen, sa Svein Mathisen til Fædrelandsvennen rundt klokken 21.00 i går kveld.

Også manager i Lillestrøm, Jan Åge Fjørtoft, går ut og avkrefter at de skal ha lagt inn bud.

— Det blir i enkelte medier sagt at vi har lagt inn et bud på Kristofer Hæstad på 13 millioner som angivelig skal ha blitt avsått. Dette medfører ikke riktighet. Vi er i god dialog med både spiller og hans klubb Start, og så får vi se hvor det ender, sier Fjørtoft til LSKs hjemmeside.

En av de nærmeste dagene blir det klart hvor Kristofer Hæstad spiller fotball neste år. Torsdag kom han hjem fra Malta og nå skal han sette seg ned med ledelsen i Start for å avklare fotballframtiden.

— Jeg må høre om de vil selge meg. Jeg regner med at de ønsker å få inn kapital. For meg handler det om å komme til et lag med sportslig styrke, sier Hæstad til fvn.no.