Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

I januar er overgangsvinduet åpent for klubbene i Premier League, noe som betyr at mange er ute på handletur. Etter halvspilt serie pleier det å åpenbare seg hvor de ulike klubbene trenger å forsterke, og lenge før noe faktisk skjer, er det mange rykter og spekulasjoner om spillere som kobles til ulike lag.

Vi begynner med Arsenal . Det er som regel de største klubbene det er flest spekulasjoner rundt, og i høst har London-klubbens spissituasjon blitt spesielt mye diskutert.

Theodor Walcott har i det siste levert på spissplass, men har ennå ikke signert ny kontrakt med klubben. Gode gamle Thierry Henry trekkes fram, men manager Arséne Wenger sier foreløpig nei til å hente den tidligere helten.

  • Se Wenger snakke om Henry i videoen øverst i saken.

Sturridge til Liverpool

Både Palce-spiller Wilfried Zaha , Atleticó Madrids Fernando Llorente og Barcelonas David Villa har blitt nevnt som aktuelle for Arsenal, til tross for at både Lukas Podolski og Olivier Giroud ble hentet i sommer. Ingen av dem har dog klart å fylle hullet etter Robin van Persie , som meldte overgang til Manchester United.

Chelsea har passe god dekning på midtbanen, men sliter mer på spissplass. Newcastles storscorer Demba Ba skal være på vei sørover til London for å gi Fernando Torres konkurranse om spissplassen. Også vinterens heteste spiss, Atletico Madrid-spiller Radamel Falcao , har blitt koblet til Chelsea.

Chelseas andre reelle spissvalg, Daniel Sturridge , forsvinner trolig til Liverpool . Det ryktes at spissen er på plass på Anfield når Liverpool møter Sunderland onsdag kveld, og han skal koste rundt 12 millioner pund.

(Saken fortsetter under bildet)

ETTERTRAKTEDE: Radamel Falcao (til høyre), Joe Cole øverst), Demba Ba og Daniel Sturridge. FOTO: NTB SCANPIX

Odemwingie

Newcastle trenger på sin side er erstatter for Demba Ba om han skulle gå til Chelsea, og Tyneside-klubben leter også innenfor egen liga: West Bromwich-spissen Peter Odemwingie kan nå være på vei noen mil lenger nord. Nigerianeren har denne sesongen fått tøff konkurranse fra Shane Long og Romelo Lukaku (som er på lån fra Chelsea).

Også West Hams Mobido Maiga er et navn som diskuteres på St James´ Park.

Tottenham-manager André Villas-Boas har et sterkt mannskap, men er interessert i å hente William (Sjakthar Donetsk) og Leandro Damia (Internacional) . Begge ble koblet til Spurs også i sommer.

En klubb som virkelig trenger bedre kvalitet, er Queens Park Rangers . Harry Redknapp ser foreløpig ikke ut til å ha fått struktur på laget som sliter i bunn av tabellen. Redknapp har innrømmet at han er interessert i å hente Joe Cole fra Liverpool.

City og United?

Hva så med de to desiderte topplagene, Manchester United og Manchester City?

Det er en grunn til at de ligger på topp, og selv om City-sjef Roberto Mancini klager på tynn tropp, har de grei dekning i de fleste posisjoner. En som kan forsvinne ut, er spiss Mario Balotelli, som ikke har levert denne sesongen. Han kan være på vei tilbake til Italia.

I forsvaret er det mulig at Mancini velger å handle: Joleon Lescott har ikke tillit lenger, og Kolo Touré skal spille Afrikamesterskapet med Elfenbenskysten .

Selv med aldrende Ryan Giggs og Paul Scholes i troppen, ser Manchester United ut til å ha god dekning, men Evertons Leighton Baines kan være et mulig mål for Alex Ferguson i dette overgangsvinduet, for å utfordre Patrice Evra på venstrebacken.

For Evertons del dreier mye seg om å forhindre at spillere forsvinner ut, og både Baines og Marouane Fellaini er ettertraktede. Det kan være aktuelt med en retur til Goodison Park for nevnte Lescott.

Dette er bare noen av hundrevis av rykter nå helt i starten av overgangsperioden. Vet du om noen andre? Del dem med oss!

(Kilder: BBC, The Sun, Sky Sports, Nettavisen)

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport