LERKENDAL: Apoel – Rosenborg ble nærmest alt annet enn en vanlig fotballkamp. Varme, nerver, penger og overkokte fotballhoder stjal mesteparten av overskriftene rundt kampen. I kjølvannet av kampen lå fokuset på hendelsene som skjedde etter at Apoel scoret sitt første mål.

Les også:

Les også:

Rosenborg-leiren hevdet at de fikk drapstrusler fra Apoel-benken og saken ble tatt videre til det europeiske fotballforbundet (UEFA).

Ifølge Erik Hoftun ble det sagt «We are going to find your hotel and come and kill you» fra Apoels benk.

Skulle «ta» Konradsen

Anders Konradsen forklarer overfor adressa.no at det svartnet litt for han da han var midt oppi hendelsene.

TRIST: Anders Konradsen synes det er trist at «slike folk» som Apoel skal representere fotballen i Europa. Foto: Vegard Eggen

— Jeg skulle sette i gang hurtig, så kastet de ballen opp på tribunen. Jeg sa noe til treneren og han trakk seg tilbake, men så kom «gorillaene» hans og skulle ta meg, forteller Konradsen.- Det var «vill vest» der en periode.

Les også:

Midtbaneankeret er svært lite fornøyd med å tape fotballkampen på måten det skjedde på.

— Jeg synes det er trist at slike folk får representere fotballen i Europa. Det er skrekkelig og under en hver standard for hva man forbinder med europaspill. Det gjør tapet ekstra surt, sier nordlendingen videre.

Kan møtes igjen

Apoel trakk Ståle Solbakkens FC København i playoff-kampen til Mesterligaen. Dersom kypriotene taper der, kan de møte Rosenborg i Europaligaen dersom trønderne går videre mot Austria Wien.

— Det hadde vært to interessante oppgjør, fortsetter Konradsen med et smil om munnen.

— Men det får vi ta om det skjer, legger han til.

Det har ikke kommet noen avklaring fra UEFA hvordan avgjørelsen blir etter at Rosenborg tok saken videre til dem.