Onsdag formiddag falt den siste brikken i oppkjøringen til EM-kvaliken på plass. Montenegro kommer til Ullevaal Stadion 29. mai, og landslagssjef Egil Drillo Olsen er godt fornøyd med motstanden som venter.

— Nå har vi fått en variert sammensetning av motstandere før EM-kvaliken, sier Drillo til fotballforbundets hjemmeside.

Han mener det passer bra å møte en mindre fotballnasjon. I de øvrige treningskampene skal landslaget ut mot Slovakia om to uker, Ukraina 2. juni og Frankrike 11. august.

- Sportslig sett synes vi det er greit å møte et lag som ikke ligger i det øverste sjiktet i Europa. De tre andre nasjonene vi skal spille mot før kvaliken begynner tilhører alle den europeiske eliten, sier Drillo.

Dermed får Norge muligheten til å revansjere 1-3-tapet fra da lagene møttes i den montenegrinske hovedstaden Podgorcia 26. mars 2008. - Montenegro er en sterk motstander, som ligger på samme nivå som Island og Kypros. De har et par gode utenlandsproffer, og med Montenegro har vi fått en variert sammensetning av motstandere å bryne oss på før alvoret setter i gang i høst, sier Olsen.

I 2009 slo Montenegro blant annet Hviterussland og Wales, og spilte uavgjort mot Irland i VM-kvalifiseringen.

Montenegro var også i VM-kvalikgruppe med Kypros, som Norge møter i EM-kvaliken, og spilte uavgjort i begge kampene mot øynasjonen.