Drage spilte for TIL fra 2010 til sommeren 2015, og var sentral da TIL tok sølv i 2011. Etter det fikk mosjøværingen stadig mindre tillit, og ble i august i 2015-sesongen leid ut til Sogndal.

Det ble starten på en rekke klubbskifter på kort tid for kantspilleren. Etter et halvt år på Vestlandet ble han klar for den svenske 1.-divisjonsklubben Varberg BOIS. Sommeren 2016 ble han hentet til Falkenberg i Allsvenskan resten av sesongen. Etter sesongslutt i høst har han vært klubbløs, og vært på prøvespill i flere klubber.

I formiddag ble han klar for Bodø/Glimt på en toårskontrakt. Til klubbens hjemmeside uttaler han følgende om overgangen:

- Jeg er veldig glad for å ha alt på plass. Det er en lettelse å få ting klart, nå som det er så kort tid til sesongstart. Jeg er svært fornøyd med å være i Bodø, sier Drage til glimt.no.

Kantspilleren, som har en landskamp for Norge, spår følgende om sesongen som venter for laget som rykket ned fra Eliteserien sist høst.

- Jeg ser for meg en tøff sesong i år. Vi er storfavoritter og vi er det beste laget. Alle er ute etter å ta oss. Den utfordringen skal vi klare. Vi har et godt lag som skal klare å håndtere dette. Personlig vil jeg være med å prege laget. Preger man Bodø/Glimt i 2017 preger man OBOS-ligaen.