På komisk vis havnet de under da midtstopper Cristián Zapata stanget ballen i eget nett bak sin egen målvakt Diego Lopez etter 23 minutter.

Kun tre minutter senere ble det enda verre for Milano-klubben. Gjestenes Paulo Dybala løp fra uheldige Zapata og kom alene med keeper, der han gjorde ingen feil og doblet ledelsen.

Filippo Inzaghis mannskap klarte aldri å true Palermo i annen omgang. Den italienske storklubben ligger nå på 7. plass i Serie A med 16 poeng. Det er ni bak serieleder Juventus.

Palermo klatret fra 16.-plass til 13.-plass med den sterke borteseieren.

Genoa vant

I motsetning til Milan, som har en nedgående formkurve, fortsetter Genoa oppturen. Søndag tok de sin tredje strake seier da de slo Udinese 4-2 på bortebane.

De fikk derimot en marerittstart på kampen da veteranen Antonio Di Natale sendte Udinese i føring allerede etter ett minutt. 37-åringen banket ballen i venstre hjørne.

Genoa slo hardt tilbake da de etter hvert kom over åpningssjokket. I det 22. minutt utlignet Giovanni Marchese, før Iago Falqué sendte Genoa foran tre minutter senere.

Silvan Widmer utlignet for hjemmelaget like før pause, men Alessandro Matri ga Genoa tilbake ledelsen ni minutter ut i annen omgang. Juraj Kucka satte spikeren i kista med bortelagets fjerde scoring tre minutter før slutt.

Genoa sjokkerte Juventus forrige runde da de vant 1-0. Søndagens seier var klubbens tredje strake i serie A. Forrige gang laget tapte var for seks runder siden, da byrival Sampdoria vant knepent 1-0. — Vi startet ikke bra i det hele tatt. Jeg trodde kanskje spillernes hode fortsatt var på seieren over Juventus. I stedet produserte vi en solid prestasjon. Ni poeng på en uke er ikke dårlig, sa Genoa-trener Gian Piero Gasperini.

Nærmet seg Roma

Serietoer Roma tapte lørdag mot Napoli. Genoa. som ligger på 5.-plass, nærmet seg hovedstadslaget med søndagens seier.

Det samme gjorde erkerivalen Sampdoria, som vant 3-1 hjemme mot Fiorentina. Angelo Palombo scoret på straffespark etter halvspilt første omgang. Luca Ricco doblet ledelsen etter 43 minutter, men Fiorentina rakk å slå tilbake før halvtid da Stefan Savic scoret.

Éder avgjorde kampen med sin 3-1-scoring tolv minutter før slutt.

Sampdoria ligger på 3.-plass med 19 poeng, mens Genoa har 18. Roma har så langt i sesongen tatt 22 poeng.

Chievo er plassert sist i den italienske ligaen med fem poeng. Verona-klubben sto med fire strake tap før helgens runde.

Mot Sassuolo søndag tok de et etterlengtet poeng i et målløst oppgjør på hjemmebane.

Også Torino og Atalanta spilte 0-0. (©NTB)