— Vi er har gjort et grundig kartleggingsarbeid, og står igjen med tre-fire kandidater. Det er folk som vi anser som aktuelle, sier administrerende direktør i Start, Jan Oddvar Skisland til fvn.no.

Klubben vil fortsatt ikke gå ut med noen navn, men danske Troels Bech skal ikke lengre være aktuell.

- Han har gitt beskjed om at han har fått en annen trenerjobb. Vi var uansett aldri i reell dialog med ham. Den eneste som har fått et reelt tilbud har vært Frode Fredriksen , sier Skisland.

Fredriksen trakk som kjent sitt kandidatur etter et oppslag i Fædrelandsvennen om en millionær som ville spytte inn én til to millioner for at Start skulle hente inn en mer merittert trener.

Nettavisen skriver i dag at den tidligere RBK-treneren Knut Tørum skal være et hett navn som Start-trener.

— Vi ønsker å kjøre denne prosessen i fred, sier Skisland, som uansett bekrefter at kandidatene på den nåværende listen er eksterne løsninger.

- Det er folk i Norge, og utenfor Norge. Vi ønsker å holde dette tett inntil vi er ferdig med forhandlingene. Det blir mest sannsynlig en ekstern løsning, men både Morten Rønningen, Bård Borgersen og Frode Fredriksen kan være med i et team rundt treneren , sier Skisland.

Start håpet å ha en trener på plass denne uken. Nå er tidsperspektivet nok en gang forandret.

— Vi må ha en trener på plass før 1. januar. Da skal en ny trener være på plass, det kan jeg love, sier Skisland.

Klubben har allerede hentet inn en rekke forsterkninger uten å ha en ny hovedtrener på plass. Det arbeidet fortsetter.

— Vi har ønsket å være tidlig ute, og det er mulig vi supplerer med én eller to spillere til. En ny trener må forholde seg til stallen som er her nå, men dersom han har helt spesielle ønsker, så ser vi selvsagt på det, sier Skisland.