FotballLa Manga - Spania02.02.2008Rosenborg v Strømsgodset 1-0Foto: Morten Olsen, DigitalsportVadim Demidov - RBK Foto: Digitalsport

— Vi tror på John (Pelu), sier Vadim Demidov dagen etter situasjonen "alle" snakker om.

Gårsdagens straffespark, som slett ikke var noe straffespark, og som både dommer Rune Hauge og RBKs John Pelu beklaget i etterkant.

Men filmet Pelu? Og burde han i såfall bli straffet for det?

På Lerkendal er det mest journalistene som diskuterer, spekulerer og småkrangler om hva som er riktig og galt.

En buss merket "Riksteateret" kjører inn på parkeringsplassen, og skaper småhumring og spøker om hvem de har kommet for å plukke opp.

- Null skuespill

- Det er ikke lenger et tema, sier Erik Hamrén, mens daglig leder Nils Skutle mener han har et bilde som viser at Ragnvald Soma var borti Pelu.

Saken har i følge RBKs trener blitt snakket om, uten at svensken gir noe svar på hva som har blitt sagt eller bestemt.

— Ingen spiller, trener eller dommer VIL jukse, sier Hamrén, og slår fast at det heller ikke er noe RBK skal gjøre i fremtiden.

Vadim Demidov vil slå fast en gang for alle Rosenborg ikke er et jukselag.

- Vi er ikke et lag som filmer oss til straffe, sier midtbanespilleren. Han gjentar at spillerne tror på Pelus forklaring om at han er ute av balanse i tillegg til krampen som førte til at han ble byttet ut.

Demidov kommer også med et spark til de som mener Pelu burde sagt fra til Hauge at avblåsningen var feil.

- Folk må se seg selv i speilet og tenke på om de ville sagt det på banen selv, og ikke bare når de sitter i et studio!

Hovedpersonen selv ville ikke snakke med pressen i dag, og sier gjennom RBKs presseansvarlige at han har sagt alt han kan si om situasjonen.

PS! Uwe Rösler får ingen straff etter sine uttalelser om dommer Terje Hauge etter kampen i går. Hva som skjer med Pelu er ennå ikke avgjort.