Wayne Rooney of Manchester United celebrates scoring his goal to make it 4-1--------------------Matt West / BPIBarclays Premier LeagueManchester United v Arsenal28 August 2011Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Matt West

Manchester United fortsetter å imponere i sesongstarten, med tre seiere på like mange kamper. Oppgjørene mot Arsenal er historisk sett en jevn batalje, men denne gangen viste hjemmelaget at de er en bunnsolid favoritt til å ta nok en tittel i den engelske serien.

Foran et fullsatt Old Trafford vartet United-laget opp med festfotball, hvor gjestene ble invitert for å ydmykes. Hjemmelaget ga seg ikke før resultattavlen viste 8-2, et resultat som Arsenal-fansen vil få høre om i en årrekke.

Statistikksenter Premier League:

Vi forventer oss alltid en tøff kamp mot Arsenal. De var svekket i dag, men vi gjorde jobben. Jeg er godt fornøyd med at vi holdt prestasjonen oppe hele veien , sier sir Alex Ferguson til TV 2 etter kampen

Tjue minutter var spilt da unggutten Danny Welbeck startet scoringsballet med et lekkert hodestøt fra femmeteren. Et frekt innlegg fra Anderson lurte seg igjennom hele Arsenal-forsvaret, før Welbeck snek seg imellom to forsvarere, og nådde ballen først.

Straffemiss

Arsenal øynet et ørlite håp da de fikk straffe få minutter senere, men vanligvis så sikre Robin van Persie mislyktes i forsøket mot David De Gea. Det skulle bli startskuddet på en helsvart kveld for «The Gunners».

Direkte etter straffemissen forsatte Ashley Young nedbetalingen av overgangssummen. Fra langt hold curlet han ballen opp i krysset, før han ti minutter senere serverte Wayne Rooney hans første scoring for kvelden. Et vakkert skudd fra engelskmannen, som nok en gang finslipte hjørnestolpene.

Vi har trent mye på slike frispark, og fikk betalt i dag , sier Rooney til TV2 etter kampen.

På overtid av førsteomgang satte Theo Walcott inn en redusering, etter svakt keeperspill av De Gea. Scoringen tente nok et håp hos Arsenal-manager Arsene Wenger, men etter pause skulle ting bare bli verre og verre for franskmannen.

Jeg kan ikke ta stilling til om dette var min verste dag som manager, men det var en forferdelig dag for oss. Vi har tydeligvis ikke kommet oss etter onsdagen, og var svake i dag. United er klasse, og alt de skjøt på gikk inn i førsteomgangen , sier Wenger.

Fortsatte kjøret etter pausen

For etter pausen fortsatte hjemmelaget hardkjøret, og Wayne Rooney kunne sette inn sitt andre for kvelden, etter et nytt vakkert frispark fra 25-åringen.

Minutter senere viste Nani klasse alene med Arsenals polske målvakt Wojciech Szczesny. Iskaldt lobbet portugiseren ballen over målvakten, som stod håpløst på halvdistanse.

Et dobbelt-bytte fra United økte lagets intensitet ytterligere, og Ji-sung Park brukte nøyaktig to minutter før han økte ledelsen til 6-1.

HELSVART: Arsene Wenger hadde ikke sin beste dag på jobben i kveld. (FOTO: Matt West)

Trøstemål

Fortvilte Arsenal-spillere hadde ingenting å stille opp med, men maktet å sette inn et trøstemål kvarteret før slutt, etter at van Persie utnyttet en svak klarering fra Phil Jones.

Helt på slutten av kampen satte Wayne Rooney inn sitt hat-trick etter at Carl Jenkinson hadde skaffet Arsenals tredje røde kort for sesongen, og Walcott hadde forært United et straffespark.

En fantastisk følelse å sette inn min 150. scoring for klubben i en kamp som denne. Vi fortjente virkelig denne seieren , sier Rooney.

På overtid kronet Young scoringsballet med sin andre scoring for dagen, og fastsatte sluttresultatet 8-2, på en helsvart kveld for Wengers Arsenal.

Man føler seg alltid ydmyket etter en slik kamp, vi gamblet på 3-1, og da forverret det seg bare , sier Wenger

Ferguson var kjapt ute med å forsvare sin rival etter fadesen.

Jobben han har gjort for Arsenal er fenomenal, og han har holdt seg til sin taktikk hele veien. Folk glemmer fort i denne kyniske verdenen .

Veteran-manageren hadde store problemer med å velge sin favoritt-scoring etter kampen.

Fantastiske scoringer av Young, to vakre frispark fra Rooney og Nanis lobb er fenomenal. Det er bare å velge en av disse, ikke noe valg er feil.