GIF Sundsvalls nyansatte trener Per Joar Hansen ønsket seg både Øyvind Svenning og Mads Skjærvold fra RBK, og han fikk mer eller mindre grønt lys for å leie begge to i ett år. Nå har RBK funnet ut at de vil beholde Mads Skjærvold.

— Vi har funnet ut at vi trenger han i stallen, sier Rune Bratseth til Adresseavisen.

RBK ser i stedet ut til å ha fått napp på flere av de andre ungguttene i klubben. Det er enighet med Moss om an permanent overgang for Øyvind Storflor, som har tjenestegjort for østfoldingene det siste året. Situasjonen er likevel ikke helt avklart fordi Storflor foreløpig ikke har gitt sitt endelige samtykke.

Moss får dessuten besøk av storvokste Tor Hogne Aarøy i slutten av denne uken. Aarøy har i tillegg fått et tilbud fra Aalesund FK, der han hadde suksess i årets sesong. I Aalesund venter man på svar fra Aarøy i løpet av uken.

— Vi har gitt han et tilbud som han foreløpig har takket nei til, men samtidig har vi sagt at han er velkommen til å ombestemme seg. Men vi har i mellomtiden jobbet med andre løsninger som ser spennende ut, så tiden er i ferd med å renne ut for Tor Hogne, sier sportslig leder Reidar Vågnes i Aalesund FK.

Vågnes får dessuten besøk av en annen RBK-spiller i neste uke. Da kommer midtstopper Are Tronseth (20) for å vise seg frem.

— Vi er på jakt etter en midtstopper, og vi er veldig spente på Are. Vi kjenner litt til han fra før, og vi har fått gode referanser på han, sier Reidar Vågnes.