Etter scoringer av Fernandão og Ozan Tufan, var Europa League-kampen på Aker stadion langt på vei avgjort da Knut Olav Rindarøy kom i fokus på overtid. Den formsterke Molde-backen ble tøft taklet av Alper Potuk ute på venstrekanten, mistet besinnelsen og stemplet den liggende motspilleren i brystet da han skulle løpe tilbake igjen.

Den tsjekkiske kamplederen Miroslav Zelinka, som hadde levert fjellstøtt gjennom hele kampen, var ikke i tvil og trakk frem det røde kortet.

— Han taklet meg, så ble det litt tumulter og så reagerte jeg med å legge igjen en fot. Jeg legger meg flat. Dette var det første røde kortet mitt for Molde, sier Rindarøy til Rbnett - og understreker at det også var det siste.

Skuffet

Nå ryker siste kamp i gruppespillet mot Ajax, og det er også overhengende fare for at han mister begge 16-delsfinalene på nyåret.

— Det er dritkjedelig å ikke få være med mot Ajax i Amsterdam. Jeg føler jeg er i veldig god form og har lyst til å spille kamper. Det er rett og slett kjipt, men jeg kan bare skylde på meg selv. Jeg håper jeg får to og ikke tre kamper for dette, sier han.

Manager Ole Gunnar Solskjær fulgte kampen fra motsatt side av der situasjonen oppsto på overtid, og hadde sånt sett ikke full kontroll på hva som skjedde. Han fastlo likevel at reaksjonen fra Rindarøy var unødvendig.

— Jeg har ikke sett det ennå, men han var veldig skuffa selv. Det er synd for oss og synd for ham. Han fikk visst en fot i magen først der. På trening øver vi på å ikke reagere på dårlige dommere, slik som jeg ofte er, og Knut Olav vet at han burde holdt seg rolig i denne situasjonen, sier Solskjær.

Knallhardt spill

Det var ikke bare Rindarøy som tråkket til i duellene. Gjestenes Bruno Alves satte inn en voldsom takling på Ola Kamara da det gjensto en halvtimes tid. Taklingen bakfra ble belønnet med gult kort fra dommeren.

— For å si det sånn: Taklingen til Bruno Alves gjorde mer skade enn det min gjorde, sier Rindarøy.

Ole Gunnar Solskjær registrerte at Alves gikk litt i overkant tøft til ved et par anledninger, og hadde ikke reagert om stopperen hadde blitt utvist.

— Det skal være litt temperatur utpå der. Jeg sto litt langt unna, men Alves var litt høyt oppe i lufta på den taklinga, så jeg hadde ikke blitt overrasket om kortet hadde fått en annen farge, sier han.

— Taklingen fra Alves var ganske hard, og de sier på tv at han skulle fått rødt. Jeg hadde tenkt å gå innover mot 16-meteren og kjente plutselig at jeg ble saksa. Han traff ikke så godt som det så ut, men hadde han truffet skikkelig, kunne beinet røket, sier Ola Kamara etter kampen.

Provoserte

Kort tid etter smellen, som førte til at stopperen fikk gult kort, var han borte og knuffet på Kamara igjen.

— Han ga meg en skulder like etter. Sånn er det bare. Han skulle kanskje hatt rødt, men i sånne kamper må man også tåle litt fyring, sier spissen.