Mikkel Diskeruds kontrakt med Rosenborg er i ferd med å løpe ut, og RBK har lenge vært klar på at de ønsker å ha med seg midtbanespilleren videre.

I forrige uke skrev imidlertid adressa.no at Diskerud hadde lagt huset sitt på Stubban ut for salg for 9,1 millioner kroner.

Nå er huset solgt. Det bekrefter megler Tonje Borthen overfor adressa.no.

Diskerud kjøpte huset for 8.25 millioner kroner i juli 2013. Salgssummen er foreløpig ikke kjent.

— Mulighet på toppleilighet

Da det ble kjent at huset hans var til salgs sa Diskerud at det ikke er ensbetydende med at RBK-karrieren går mot slutten.

— Jeg har mulighet på en toppleilighet midt i byen dersom jeg forlenger med RBK, sa han.

Etter salget dro Diskerud på ferie til USA, uten å ha satt signaturen sin på en ny avtale med Rosenborg.

Går ordentlig i gang nå

RBKs sportslige leder, Erik Hoftun, gir likevel ikke opp å få til en ny avtale med USAs landslagsspiller.

— At han er på ferie har ikke noe å si for forhandlingene. Hvis vi blir enige må han komme hjem for å skrive under, men vi er ikke der ennå. Mix har vært veldig klar på at han ikke ønsket å si noe før trenersituasjonen var løst. Det er ganske ferskt, men nå går vi ordentlig i gang med forhandlinger. Vi kommer til å prøve å bli enige så fort som mulig, sier han.

- Han solgte nettopp huset. Hvordan skal vi tolke det signalet?

— Hehe… Han håper vel på en bedre kontrakt da, slik at han kan kjøpe seg et større hus. Nei, jeg vet ikke hva han tenker rundt det. Vi tolker heller ikke dette som det største problemet. Han finner seg alltids en ny plass å bo i Trondheim om vi blir enige.