I dokumentaren «Ibrahimovic – Fra Rosengård med mer enn ett mål», som hadde premiere på svensk TV onsdag, åpnet Zlatan seg om sin far.

I boken «Jeg er Zlatan» forteller PSG-spilleren om faren, Sefik, som drakk og skapte problemer dem i mellom. Blant annet så forteller Zlatan at han fant faren livløs i leiligheten, og at han mange ganger gikk sulten over lengre tid fordi de ikke hadde noe mat.

— Jeg ville fortelle sannheten

I den første episoden av dokumentaren påpeker han at alt som er fortalt er sant, men at han vil fortelle om sider av faren som ikke kom frem i boken.

— En sak jeg vil si om min pappa, om jeg får lov. Når jeg skrev den boken handler det om at jeg vil snakke om akkurat hvordan det var. Enda når jeg tenker på det i dag, så får jeg vondt i magen. Men jeg valgte å fortelle det på grunn av at jeg ville fortelle sannheten. Samtidig blir det et feil bilde av han, det er ikke det rette bildet. Det er derfor jeg forklarer at jeg ikke kan beskrive hvilken supporter han er.

- Jeg får gåsehud.

I et hjemmebesøk hos Sevik får man se hvordan faren har plassert plakater og avisutklipp av sønnen på veggene i leiligheten.

— Han er min største supporter. Man må prate med han og se hjemme hos han for å forstå hvilken supporter han er. Det er en fantastisk reise med tanke på hva vi hadde tidligere, og med tanke på hvordan det har blitt nå.

Og dette er bilder av faren som Zlatan er veldig glad for å vise frem til andre.

— Jeg får gåsehud. Jeg får nesten tårer i øyene når jeg forteller om det. Det er som det er, det er det bildet jeg vil få frem av han også.