ROSENBORG — STORHAMAR DRAGONS 5-4

Dragons hadde ikke tatt ett eneste bortepoeng siden 3. november, da de ti dager før julaften kriget hjem en viktig seier fra Sarpsborg. Etter en kort juleferie ønsket dragene i dag å ta med seg flyten inn i romjula, da Rosenborg ventet på motstatt side av isen i Leangen Ishall.

Selv med Jimmy Andersson tilbake fra skade, fikk dragene det tungt i Trondheim.

Målrik førsteperiode

Etter drøye fem minutter dunket Thomas Wiig inn 1-0 for Rosenborg.

Joakim Jensen utliknet for Dragons etter 13 minutter, før Eirik Skadsdammen gjorde snuoperasjonen komplett et par minutter senere.

Bare sekunder etter at Skadsdammen hadde gitt Storhamar ledelsen, kom Rosenborgs utlikning, da Inge Stokvik vendte opp og skremmende enkelt fikk smekke inn 2-2. ## Dramaet fortsatte

Adrian Saxrud Danielsen sendte Dragons tilbake i ledelsen tidlig i andre periode, før Lou Dickenson snudde kampen med to scoringer, blant dem én i undertall.

Skadsdammen førte Dragons à jour, men igjen svarte Rosenborg lynraskt ved Stokvik.

Bare 24 sekunder etter Skadsdammens utlikning, påførte Inge Stokvik igjen Dragons en real kalddusj, da han satte inn 5-4. Dragons maktet aldri å komme tilbake, og etter en målløs tredjeperiode kunne Rosenborg slippe seiersjubelen løs.

Mandag klokka 18.30 får Dragons en ny mulighet når bunnlaget Tønsberg gjester Hamar OL-Amfi.