NEDERLAG: Var tapet mot PSG Åge Hareides siste hjemmekamp som Malmö-sjef? NEDERLAG: Var tapet mot PSG Åge Hareides siste hjemmekamp som Malmö-sjef? Foto: Digitalsport

Hareide har ikke bestemt seg

Åge Hareide hevdet etter onsdagens mesterligatap for Paris Saint-Germain at han fortsatt ikke har tatt stilling til sin egen fotballframtid.

Hareide har i lengre tid vært koblet til den ledige jobben som dansk landslagssjef. Nordmannen har selv bekreftet at jobben frister, men foreløpig hevder han at en avgjørelse vil drøye.

På spørsmål om han ledet Malmö for siste gang på hjemmebane onsdag, svarte Hareide:

— Jeg kan ikke svare på det. Vi har en treningskamp mot Molde neste torsdag, og da er jeg i hvert fall her.

— Jeg har ikke tatt noen beslutning om framtida. Det gjør jeg ikke før vi er ferdige her, tilføyde suksesstreneren ifølge nettstedet bold.dk.

Straffet hardt

Nordmannen måtte pent innse at laget hans kom kraftig til kort mot Zlatan Ibrahimovic og de andre PSG-stjernene.

— Vi gjør for mange feil, både foran eget og motstanderens mål. Vi kan ikke by spillere som dette på store sjanser, for da straffer de oss, sa Hareide til Viasat etter kampen.

Jo Inge Berget misbrukte to gylne sjanser før pause. De hadde naturligvis Hareide gjerne sett at gikk i mål.

— Det kunne blitt match dersom Jo Inge hadde satt 2-1 før pause. Samtidig hadde vi en god snakk i pausen. Deretter kom vi likevel på banen og gjorde en stor feil med en gang, og det holder ikke på dette nivået, sa Malmö-treneren.

VIDEO: SE HØYDEPUNKTENE FRA MALMÖ-PSG:

Straffebom

Midt i annen omgang misbrukte i tillegg lagkaptein Markus Rosenberg et straffespark.

— Dersom vi hadde scoret på straffesparket, ville det gitt energi. Når vi ikke gjorde det, skjedde det motsatte. Spillerne blir litt motløse når de ikke lykkes. Det er annen gang i dette gruppespillet vi misbruker en straffe, sa Hareide.

Han vil samtidig ikke være med på at Malmö er sjanseløs i den siste gruppekampen mot Real Madrid i den spanske hovedstaden. Poeng der er nødvendig for at håpet om plass i europaligaen skal leve.

— Alt er mulig i fotball. Nå må vi rense hodet og gjøre oss klar til ny dyst. Vi kan ikke legge oss ned og synes synd på oss selv, sa Hareide. (©NTB)