Tyskland sto med en uvant statistikk før oppgjøret. De to siste hjemmekampene, mot England og Norge, hadde begge endt med nederlag. Men mot Liechtenstein var den tyske lagmaskinen tilbake på seierssporet.

Allerede etter fire minutter fikk vertene hull på målbyllen. Michael Ballack ordnet enkelt 1-0, mens Marcell Jansen doblet ledelsen fire minutter senere. Dermed var kampen langt på vei avgjort.

Like etter hvilen fulgte Bastian Schweinsteiger og Lukas Podolski opp med to nye mål på rappen. Det var alt Tyskland trengte. Spillet var ikke veldig imponerende, men det ble iallfall en hjemmeseier og tre nye poeng i VM-kvalifiseringen.

– Det var en pliktseier, men ikke mer enn det. Vi hadde sjanser til å vinne med mer enn dette. Motstanden var ikke den sterkeste i dag, men det var en viktig seier , sa Ballack.

Tyskland topper gruppe 4, fire poeng foran Russland, som har en kamp mindre spilt. Finland følger ytterligere to poeng bak.