Real Madrids angrepsrekke med Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale har måttet tåle kritikk for spillet den siste tiden.

Spesielt Bale har opplevd formsvikt, og før tirsdagens returmøte med Schalke i Champions League har det blitt spekulert på om Ancelotti skal endre litt på systemet. Det avviser italieneren.

— Vi skal ikke endre vår identitet, for vi har scoret mange mål slik vi spiller. Dersom de (Ronaldo, Benzema, Bale) er i form til å spille, er de selvskrevne, sier han.

— Ikke nok hjelp

Ronaldo har utrolige 39 mål i alle turneringer denne sesongen, mens Benzema med sine 19 og Bale med 14 er mer menneskelige. Det har uansett kladdet litt for alle tre foran mål i det siste, og i helgen tapte Real 0-1 for Athletic Bilbao i serien.

— De har gitt oss mye, og jeg har tillit til dem. De har vært litt ute av form, men slikt skjer, ikke bare med dem. De har scoret mindre i det siste fordi laget ikke har hjulpet dem nok, sier treneren.

Real Madrid leder 2-0 etter bortemøtet med den tyske klubben, og det skal et lite mirakel til for at de skal gå videre.

Di Matteo: - Ingen krise

Trener Roberto di Matteo, som førte Chelsea til seier i mesterligaen i 2012, innrømmer at sjansen er liten.

— Vi er nødt til å score det første målet. Da kan kampen bli interessant, sier han.

Di Matteo er ikke enig i at det er en fordel for dem å møte Real nå, ettersom formen deres ikke har vært på topp de siste ukene.

— Det er ingen krise i Real. Jeg håper mediene har rett i at angriperne deres er ute av form. Vi trenger litt flaks for å gå videre. Kampen deres lørdag var noe helt annet. Det var borte i Bilbao, og de har et sterkt lag som ikke lot Real får spille som de pleier. Tirsdag spiller vi foran deres supportere, og da blir det annerledes, sier han. (©NTB)