Søderlund startet på topp for St. Etienne, og slo pasningen som endte med straffe etter kvarteret. Den satte Nolan Roux i mål.

Den tidligere Rosenborg-spissen kom seg til flere gode sjanser og fikk ros fra kommentatorene for bevegelsene og innsatsen uten ball. 28-åringen kunne kronet en imponerende debut med scoring, men var ikke kald nok i avslutningsøyeblikkene.

Etter halvtimen slo hjemmelaget tilbake gjennom Johan Audels scoring, og 1-1 sto seg til drøyt ti minutter gjensto av kampen.

Da avgjorde Nantes' islandske Kolbeinn Sigthórsson. Han hadde bare vært på banen i sju minutter da han ble matchvinner.

Tapet gjør at mesterligajagende St. Etienne faller til sjuendeplass på tabellen. De er fire poeng bak Monaco på tredjeplass.

Paris St. Germain leder ligaen suverent. De er ubeseiret etter 20 kamper, og har 20 poeng ned til Angers på 2.-plass. (©NTB)