Han har vært dominerende på TUILs venstrekant i vår, og levert både mål og målgivende. Mandag satte han 1-0 for Tromsdalen mot TIL 2, og Lars Henrik Andreassens (25) vårsesong har blitt lagt merke til av TV2s ekspert Simen Stamsø Møller.

Les også: Lagkamerat om ”Larsha”: — En raring

— Lars Henrik Andreassen har blitt langt mer kreativ og skapende, sier Møller til iTromsø.

- Best i 2.-divisjon

— Han er definitivt den mest spesielle spilleren i TUIL. Han har kvaliteter som holder Tippeliga-nivå, og det tror jeg han selv vet også, sier Møller, før han fortsetter:

— Han er trygg med ballen, og har nå blitt mer kreativ og skapende. I fjor synes jeg Stian Sortevik (KFUM) var 2.-divisjons beste spiller, men i år synes jeg Lars Henrik er den beste.

Les også:  - At TIL vil ha meg tilbake? Det blir aldri å skje uansett hvor mye jeg scorer

Av andre spillere nevner han blant annet Mohammed Ahamed.

— Hadde han blitt satset på og ikke vært så mye skadet, så hadde han fint vært en Tippeliga-spiller.

12 seirer på 13 kamper

TUIL har lagt bak seg en strålende vårsesong, der det har blitt seier på 12 av 13 forsøk. Møller, som ved siden av ekspertjobben i TV2 er spiss hos divisjonskollega Kjelsås, er en av mange som har latt seg imponere.

— Jeg hadde dem som klar favoritt før sesongen, så jeg er ikke forbauset av at de er suverene. Til nå har de hatt en fin flyt og vinner rubbel og bit, i motsetning til fjoråret da de hadde litt utur, sier Møller til iTromsø.

Fikk du med deg? Bummen vurderer å flytte for å følge fotballdrømmen

Spissen fikk virkelig smake på TUILs eventyrlige form for to uker siden. Kjelsås ledet 2-1 da kampen gikk inn i sitt siste spillerminutt, men «Dalingan» snudde kampen til 3-2 helt på tampen, og snappet med seg seieren hjem til Tromsdalen.

Les referat her: TUIL snudde til seier på overtid

— De hadde et spillemessig overtak i den kampen, men konsentrasjonssvikt på 2-2 og ikke gode nok returløp på 3-2 gjorde at vi tapte, sier den tidligere TIL-spilleren.

- Lavt nivå

TUIL har cruiset gjennom avdelingen relativt smertefritt til nå, og ser ut til å seile inn til en enkel tittel.

— Det handler mye om at det er et lavt nivå i avdelingen, spesielt på forsvarsspillere. Det at Skeid og Oppsal kan kjempe i toppen er et bilde på akkurat det, sier Møller.

— Men TUIL er for all del en klubb som holder nivået for 1.-divisjon, og det gjør nok ingen av de andre lagene på nåværende tidspunkt.