Nicolas Anelka of Chelsea celebrates scoring the goal to make the score 1-0.--------------------Steve Bardens / BPIUEFA Champions LeagueChelsea v Spartak Moscow03 November 2010Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Digitalsport

— Jeg vet ikke, var alt Chelsea-manager Carlo Ancelotti ville si om Fernando Torres-saken etter Chelseas FA-cupkamp mot Everton (1-1-) lørdag.

Da var det allerede kjent at Torres selv ønsker seg vekk fra Merseyside og at Liverpool hadde takket nei til et bud var på om lag 350 millioner kroner, pluss spissen Daniel Sturridge.

Ved midnatt i morgen stenger overgangsvinduet, og søndag går den the Guardian langt i å antyde at Chelsea planlegger et nytt bud på 26-åringen.

— Det er grunn til å tro at det kommer et bedre bud, og at det også kan inneholde Nicolas Anelka i en byttehandel, skriver avisen.

Torres' ønske om å bli satt på transferlisten har foreløpig blitt avvist av Liverpool-ledelsen. Men det skal også være snakk om at spanjolen har en klausul i kontrakten som gir ham muligheten for å dra for 50 millioner pund dersom klubben ikke kvalifiserer seg for Mesterligaen.

I øyeblikket er Liverpool et stykke unna dette, og derfor kan det altså være en mulighet for at klubben likevel selger ham allerede nå.

Fredag sikret Liverpool seg Luis Suarez fra Ajax for om lag 220 millioner kroner. Nå gjenstår det å se om det var første signering på veien mot en fotballframtid uten Fernando Torres.

PS! Neste helg møter Liverpool nettopp Chelsea.