Chelsea — Manchester United 4-0 (2-0):

Jose Mourinhos første møte med Stamford Bridge etter at han fikk sparken for et år siden, ble et rent mareritt.

United-forsvaret viste seg på etterskudd allerede da Pedro sendte Chelsea i føringen etter et halvt minutt. Så fortsatte kollapsen.

Jose Mourinho og hans menn ble sendt hjem i ydmykelse etter 4-0 i London.

— Dette var en av de dagene der man gir fordelen til motstanderen ved å ikke gjøre noenting. Vi gjorde noen utrolige forsvarsblemmer. Vi gjorde noen utrolige feil. Og det blir vi straffet for, sier manageren etter kampen.

— Nå trenger vi å vinne kamper, konstaterer han.

Marerittstart

Det gikk bare 30 sekunder United-forsvaret glapp i markeringen, og Pedro fikk driblet vekk keeper David de Gea og satt ballen i mål til en ledelse for de blåkledde.

United svarte umiddelbart med å ta kontroll i kampen. Før ti minutter var spilt kom Zlatan Ibrahimovic til de røde djevlenes første sjanse, men headingen gikk over mål.

Men United-forsvaret hadde store fortsatt vanskeligheter med å holde følge, og etter bare 20 minutter doblet Chelsea ledelsen.

Godt gjort av Pedro, dårlig av United-forsvaret. Her sitter scoringen etter bare 30 sekunder. Foto: AP

Denne gangen var det rot i feltet — via hodet til Eric Bailly og brystet til Ander Herrera. Deretter havnet ballen foran bena på Gary Cahill, som satte ballen i mål bak David de Gea.

Tungt for United-forsvaret

Bare fem minutter senere var Chelsea igjen frempå, men nå var det de Gea som reddet det som ville vært 25 brutale minutter for de røde.

Nå var det Chelsea som styrte. United-forsvaret var dramatisk på etterskudd. Annet enn et halvfarlig distanseskudd på mål var det lite Mourinho kunne se tilbake på med glede etter de første 45 minuttene.

— Chelsea er først på alt, og Manchester United er konstant på etterskudd. De er på hælene, de er ikke klare for kamp, rett og slett, oppsummerte Simen Samstø Møller i TV 2s Premier League-sending.