Zinedine Zidanes mannskap vant 5-1 på eget gress

Resultatet gjør at Real er à poeng med gruppeleder Dortmund i gruppe F. Begge lag har sju poeng etter tre kamper. Deretter følger Sporting med tre poeng og Legia med null.

Gareth Bale, Marco Asensio, Lucas Vázquez, Álvaro Morata og et selvmål sørget for vertenes scoringer. Miroslav Radovic scoret bortelagets mål på straffespark.

Bale scoret sitt første mål i mesterligaen siden 9. desember 2014, da han scoret i 4-0-triumfen mot Ludogorets.

Yppet seg

Gjestene fra Polen holdt på å ryste Bale og co. i starten av tirsdagens kamp i Madrid, men forsøket fra Vadis Odjidja-Ofoe gikk på innsiden av venstre stolpe og ut i det 12. spilleminutt. Like i forkant hadde også lagkamerat Tomasz Jodlowiec en god mulighet, men skuddforsøket hans ble fint parert vekk av Real-keeper Keylor Navas.

Bortelaget skulle komme til å angre på de forspilte sjansene. I det 16. minutt skar walisiske Bale inn fra vertenes høyreside, skaffet seg rom med en lur retningsforandring, før han så smalt ballen lavt ned i høyre kryss.

Fire minutter etter sto det 2-0 i målprotokollen. Marcelos skudd fra skrått hold gikk via Jodlowiec og inn i nettmaskene.

Redusering

Kun to minutter etter fikk Legia nytt håp. Miroslav Radovic ble klippet ned i boksen av Danilo, og dommer Ruddy Buquet pekte resolutt på straffemerket. Radovic satte selv straffesparket i mål.

Åtte minutter før hvilen koblet hjemmelaget igjen et jerngrep om oppgjøret. Cristiano Ronaldo la ballen fint tilbake til Marco Asensio inne i Legia-boksen, og sistnevnte plasserte ballen kontrollert i høyre hjørne i sin mesterligadebut.

Real ga seg ikke med tre scoringer. 23 minutter etter pause smalt innbytter Vázquez inn 4-1 fra god posisjon, og bortelaget maktet aldri å reise seg. På tampen fastsatte Morata sluttresultatet til 5-1. ## Dortmund-seier

Borussia Dortmund sikret seg også tre viktige poeng tirsdag. Tyskerne tok en sterk 2-1-seier borte mot Sporting Lisboa i den portugisiske hovedstaden. Superspissen Pierre-Emerick Aubameyang sendte gjestene i føringen etter bare ni minutter, før lagkamerat Julian Weigl doblet ledelsen to minutter før pause.

Bruno César reduserte til 1-2 for Sporting etter hvilen, men hjemmelaget klarte ikke å kjempe inn en utligning. Dermed kunne Dortmund reise hjem med tre poeng i sekken.